Post by poerenorthpere on Feb 7, 2022 8:07:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ גבישים מחולל קודים ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
בסדר
זה משחק נחמד מאוד. אני אוהב את המשחק הזה מאוד .....😍😍😍😍
אני ברמה 6 רק התחלתי עכשיו😃👑👑✊😃😮😮😮👧💖💖💖💝💝💝😅😅😅😟😟
שיחקתי רק שלוש רמות עד כה, אבל אני מאוד אוהב את המשחק הזה. כרגע זה קל ומהנה.
Sa5
Cooking Cafe - Food Chef 아케이드 lutc
לקח כל כך הרבה זמן להורדה
זה משחק טוב מאוד ויפה
לא הבנתי מה עושים עם הכסף שאוספים
אם אתה אומר שהמשחק לא מקוון, למה אני צריך להוריד רמות אחרות לפני שאני משחק?
משחק רע מאוד הוא שאני אף פעם לא משחק ככה כמו משחק אחד פשוט שלדעתי הוא איזה משחק שיצא ממנו אבל לא
המשחקים האלה כל כך מגניבים
נֶחְמָד
אוהבים לבשל? קבל את המשחק הזה.
Ffcdhxh jbjhkhjufuyt7 אותו h5 הראשון לדרג את gtff6trfffvv הראשון שעיין במידע הכלול כאן מיועד רק למודעה הבאה
מתקשה להושיב אנשים בהרבה מהמערכות השונות, זה לא נותן לי להושיב אנשים בחלק מהשולחנות. זה מקצר את המסעדה על שולחנות כשהיא עושה זאת ומשאיר את הלקוחות עומדים זמן רב יותר ללא היכן לשבת. אני יכול לנסות ולנסות להושיב אנשים ליד השולחנות אבל זה לא נותן לאף אחד לשבת ולהשאיר שולחן ריק.
אוהב את המשחק אבל לא יכול לשחק מעבר לרמה 78 לא יוריד.
Cooking Cafe - šéfkuchař Arkádové xdc
זה מאוד ממכר! הרמות כולן די זהות אבל אני עכשיו ברמה 115 ואני מעדיף שזה יהיה יותר מאתגר. אולי מתוזמן, יכולת לשרת יותר לקוחות וכו... בסך הכל, משחק מגניב!
אני אוהב את המשחק הזה 😍😍😍😍😍
המשחק הזה כל כך התרגש לי אולי זה לא מתרגש בשבילו/ה. משחק כל כך נחמד
אוהב את המשחק אבל נראה שהשלמתי את כל הרמות. האם יהיו עוד רמות בקרוב? אם לא אני מוחק את זה. עכשיו זה משעמם.
מאוד נהניתי מזה אבל ירדתי מהכוכבים שלי. כי אני משחק את דרגת העלייה החדשה ל-201 ה' 300 לפני כשבועיים. ואז אני חוזר לשחק והורדת את הרמות האלה. וחזרת לדבר על עוד בקרוב. איך זה כשאני משחק ברמה חדשה. נמאס לי לשחק במשחקי משימות הבונוס האלה. המשחק הזה מדהים אבל כולכם צריכים להרכיב אותו.
משחק מצוין מהיר מאוד הרבה ריכוז
לא יכול אפילו להוריד רמה 28.
Sema נהנה מהמשחק ונחמד 🙂
אבק מו
זה מדהים
1942 🚀 Free classic shooting games Аркади hydu
משחק לא רע אבל יותר מדי תקלות. עבור למשל. אתה לא יכול לכבות בוסטרים ברגע שאתה מפעיל אותם.
אני מרוצה מהמשחק הזה כי יש לי יותר ציפיות מהמשחק הזה...😐😐אבל המשחק הזה טוב מאוד..אבל לא רע וגם הגרפיקה לא טובה והמוזיקה כל כך...
תחילה אוהב את זה אבל הסאונד לא טוב 🤦🏼♀️
Astond en Chanagilla soo onde star
המשחק הזה מדהים אני ממש אוהב אותו אבל אני חושב שכדאי להוסיף עוד רמות cox כבר הגעתי לרמה 200 זה אומר שאני צריך לחכות שעוד רמה מגיעה אבל מתי בבקשה
OMG המשחק הזה מדהים לחלוטין !!!!! סביר להניח שהמטבחים מציאותיים ויש לזה הרבה רמות!!!! אתה יכול גם לשחק בין אם מקוון או לא מקוון... אני אוהב את הגרפיקה, העיצובים והמשחקיות.. אני לגמרי ממליץ לכם על זה🤗😊!
זה לוקח זמן להוריד את זה אבל אם יש לך נתונים זה לא לוקח הרבה זמן זה נחמד אבל הם באמת צריכים לתת הנחיות ברמה הראשונה
אנג גנדה
Ελλάδα