Post by poerenorthpere on Feb 7, 2022 8:10:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Ресурс глюків кодів ▞▞▞
▞▞▞ Guns of Glory: The Iron Mask 2022 version ▞▞▞
Ненавижу ету гру фігня
Чудова гра, тільки падіння може бути дуже дорогим, якщо ви хочете мати можливість боротися з великими гравцями (великими розтратами).
Дуже хороша гра, гарне завдання та любов до гри. Будь ласка, усуньте проблему.
Це чудова гра, якщо у вас є багато реальних грошей, які можна витратити. Інакше, щоб дістатися до замку 40 рівня, знадобиться близько 4 років. І всі спеціальні події призначені лише для гравців найвищого рівня, наприклад від 40 років. Більшість цієї гри розроблено для найбільших марників.Ви також можете не грати в жодних спеціальних подіях, якщо ви не досягли рівня 40 або вище, тому що у вас немає жодних шансів щось виграти. Я знаю, тому що я маю 32 рівень, і мені знадобилося майже 4 роки, щоб потрапити сюди.
Хороша гра, але продовжує примусово закриватися після останнього оновлення, якщо вона навіть завантажується.
Не можу претендувати на скриню. Каже оновити після обслуговування системи. У мене немає доступних оновлень, і там сидять 3 скрині, які я не можу відкрити!
Guns of Glory: The Iron Mask Strateginiai mhpi
Весела взаємодія! Легко грати. Дуже звикає, мені важко від цього відмовлятися. Великі та швидкі винагороди
Супер додаток
Херня. повна копія гри King of Avalon. ,Все до самих малих деталей. тільки персонажей замінили, і замість дракона дерижабль. ви що не придумати щось своє. В королі авалона хоть догата такого нкмає.
Наразі це гідна гра на початку. Хоча, сюжет досить швидкий? Сподіваємося, що і надалі буде гідним.
круто
реклама не відповідає ігрі
Реклама не відповідає дійсності
Донаааааат! 🤮
Стандартна стратегія, яка потребує донату. Часто розривається з'єднання із сервером. На всі практичні кнопки і пропозиції, що робить скролінг нестерпним екраном - важко пройти по карті випадково щось не натиснувши. Із плюсів - ! Ось такий відгук
Постійні обнови , після обов'язкової постійної збої, то зайти не можна, то гальмувати, то висне. Достало переустановлювати гру. До адміністраторів не докричатися
🪐🙂
Ця гра все ще подобається, але витрати стануть обов’язковими, інакше ви постійно будете під бульбашкою. Або в королівстві заборонені бої, не знаючи, що гірше. Жодна боротьба не дає вам практики для воєн за королівства, і це підкидання. Активні альянси є обов’язковими і дивіться відео. Удачі!
Ціна на гру змусила більшість гравців вийти! Стає краще
Ігрова механіка хороша, класична гра на будівництво замків з військами для організації. Тонни легких винагород. Однак проблема з підключенням під час відтворення дійсно турбує, все завантажується дуже повільно, хоча я маю прийом 4,5G, а інші програми працюють нормально. Будь ласка, зробіть сервер стабільним, тоді він однозначно вартий кращої оцінки.
Української мови не вистачає
Гарна гра
Чудова гра. Багато вмісту. Новий вміст постійно додається. Багато чудових і корисних людей.
гра гівно
Ненавижу,НЕНАВИЖУ ТАКИЕ ігри
Чудова гра, але не має української мови, важко вести перемовини в чаті, тому що в цю гру грають багато країн світу, велике прохання додати українську мову, тоді буде 5 зірок.
Звикання. Довелося не витрачати на це стільки грошей, LOL. Дуже весела гра. (Треба щось зробити з VIP-балами, коли ви вичерпаєте їх)
Fancy Pants Adventures ஆர்கேட் kcl
після останнього оновлення на моєму samsung s10 гра не запускається. будь ласка, виправте це
Я дам йому 3 зірки. Багато хороших ідей і концепцій, які весело грати, а потім ускладнюється. Забагато речей. Крім того, я навряд чи міг би досягти прогресу без того, щоб хтось здійснив набіг на моє королівство, кілька разів, якщо я не грав кілька годин. Дуже прикро, коли я не зміг знайти тих, хто напав на мене з метою помсти. Мені ще потрібно з’ясувати, як мої союзники можуть допомогти захистити моє королівство. Шукаю міцний союз. Будь-які пропозиції?
Прикольная стратегія, давно що то похоже шукав.
Екран переповнений іконками. Писати крихітні. Важко побачити, де речі. Вас постійно бомбардують речами «купи купи купи».
Я обожнюю цю гру. Нагадує старі добрі часи з «Лицарів і купців», «Героїв» тощо. Але!!! Завжди є але... Гра – це спосіб залежати від реальних інвестицій. Ви не можете вижити і побудувати своє королівство, не заплативши. Або збирайте ресурси протягом тижня, а потім чекайте 5 днів, щоб оновити свій замок... На жаль, мені доводиться його видалити. Важкі часи, коли хочеться повеселитися і відірватися від реальності, а тут без грошей нема чого ловити.
пропала переписка в чате тільки смайлики не появляться алфавіт, що робити підскажіть пожалуста а то цікава гра а общаться не можу
Це хороша гра
Платіть за гру, багато. Дуже гальмує, розробники не допомагають, не можу увійти після оновлення. Вони в цьому теж не допоможуть
На жаль, не має української мови, важко зрозуміти як грати.
Хороша гра.
Звичайна збірка та військова гра. Повільне подрібнення, якщо ви не витрачаєте час на ферми. За нормою витрачають гроші швидше, але платити, звичайно, не доведеться.
як тут блять змінити мову
Граю вже близько 2 місяців, намагаючись не витрачати... іноді я виграю, іноді я не можу не купити нахабну пропозицію, але багато чого зробити в грі, але мій син відкрив купу пакетів, і тепер я плачу ціну Я більше не можу витрачати
Гра непогана. Що робить його абсолютно ЖАХливим, так це обслуговування/підтримка клієнтів. Вони реагують, коли відчувають, що я висловлював занепокоєння, скарги, на які через кілька тижнів я не звертав уваги. Якщо для вас важлива підтримка/обслуговування клієнтів, тримайтеся подалі!