Post by soragingnaltau on Mar 16, 2022 15:41:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator qızıl kodları ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
yaxşı oyundu amma bir problemim var oyundan çıxsam hesabım silinəcək
Belə əla oyun! Xüsusi Mifik əşyalara baxa biləcəyiniz və mağazadan hissələri ala biləcəyiniz köhnə yaxşı günləri xatırlayıram. Bunun yeganə dezavantajı, bir yerdə çox ilişib qalsanız, uzun üyüdülmədir. Real həyat valyutasından istifadə hiylə edir, lakin baha başa gəlir. Bundan başqa, bu, tamamilə əladır, lakin gələcəkdə bunun çox diqqət çəkəcəyini düşünmürəm. Daha da inkişaf etdirmək çox gözəl oyun olardı.
Oynanış düzgündür, uyğunlaşmalar dəhşətlidir və bir çox şey son dərəcə balanssızdır.
Bu, onların hər birinin ən sevimli 😍 oyunudur, amma istərdim ki, oyunu birtəhər Google hesabınızda saxlaya biləsiniz, üstəlik onu bir az da asanlaşdıra bilsəniz (üyütmədə). Çoxlu telefonlarım olub və hər dəfə öz inkişafımı itirmişəm. Hər dəfə üzülürəm 😭.
böyük potensiala malik yaxşı oyundur. Təəssüf ki, bu potensial nəhəng bir qazan-qazan divarı tərəfindən bloklanır. Mən aylarla üyüdülməyə sərf edə bilərdim, amma bu işdə üyütmək qəzəbləndirir. qumar qənimət qutuları və mö'cüzə qutuları var və istənilən meta parçaları əldə etməkdə uğurlar. TL;DR, dəlicəsinə zəhlətökəndir.
Əladır
Gümüş qutunu geri istəyirəm, çünki hər dəfə bir dastan əldə edəndə sahib olduğum yeganə əfsanəvi krakendir və bu çətin idi. Lütfən, əfsanəvi olmaq dəyişikliyini artırın. Sonrakı pvp, bəzi matçlar sizi uduzmaq üçün edilir, DÜŞMƏNİMİN 3 ƏFSANƏSƏNİ VAR OLAN MƏN MƏN NECƏ QAZANDARAM
Mən yaxşı bilmirəm məsləhət görürəm ki, döyüşərkən oyunu tərk etməyin, oyuna qayıtdığınız zaman oyuna gedək, sonra donub qalırsınız.
Bu yaxşı oyun idi, əvvəllər məni metal ekranda "Super Mechs" deyərək, sonsuz bir səs-küyü çalarkən
Super Mechs ஆக்ஷன் exfk
Super Mechs-in yaradıcısı bu oyun üzərində çox çalışdı, mən bu oyuna 5 ulduz verəcəyəm, bunu çox bəyəndim və onu oynamaq üçün qayıtdım. Bu oyun mənə xatirələr bəxş etdi.
Bu əyləncəli oyundur. Lakin ən böyük problem hər hansı bir internet tıxanmasıdır (Wi-Fi bağlantısından mobil əlaqəyə keçid kimi) içində olduğunuz döyüşü pozur və bu döyüş itki sayılır. Oyun internet hıçkırmasından bərpa oluna bilməlidir.
Super Mechs Laga dxj
2017-ci ildə SM Reloaded üçün kütləvi yeniləmədən sonra belə həqiqətən yaxşı oyun.
Bu oyun mənim məktəb kompüterimdə idi və mən çox uzun müddət oynadım və mən bu oyunu oynamaqdan çox əyləndim və yaradıcılar oyunçulara oyunun müəyyən bir səviyyəsində olduqları üçün həqiqətən yaxşı bir mükafat verməlidirlər, pls bunu oynayan insanlar üçün edin bu oyun.
Zor oyunduuu;-) ;-) ;-)
Oyun testerləri ???kimsə yalan danışır! Oyun çökür, döyüş zamanı belə əsas menyuya keçməyə davam edir.
Dəhşətli. O qədər tez-tez donur ki, oynamaq istəmirsiniz. Çoxlu reklam. O qədər donur ki, oynamaqdan həzz ala bilmirsiniz. Cavabınızdan sonra hələ də heç bir dəstək və ya səhv düzəlişləri yoxdur. Çoxlu e-poçtlar və texniki dəstək sorğuları göndərildi. İnsanlar bu oyuna vaxtınızı və pulunuzu sərf etmir.
əyləncəli amma ləngiyir və həmişə çökür. Zəhmət olmasa onu dəyişdirin ki, mən həmkarlarımla əylənim. TİCARƏT olsaydı, mən də oyunu çox istərdim, o, hər şeyi dəyişdirərdi... bu, onu daha əyləncəli edər, göz oxşayan daha asılılıq yaradar və sonra çoxlu insan qoşulub əylənərdi. Zəhmət olmasa dəyişdirin və təşəkkürlər
Ona görə mənə izah et ki, niyə mobil telefonda hesabını daha sonra deyənə qədər icazə verməyəcək? Yoxsa telefonun giriş məlumatını xatırlamır? Hər halda mən bu oyunun köhnə versiyasını yeni meydanlarda əldən verirəm
Gözəl
Mən bir müddətdir ki, bu oyunu oynayıram və mağazaya bir az sandıq almaq üçün getdiyim zaman o, mənə seçim etmək üçün yalnız premium sandıq və paketlər verir, başqa heç nə verir... Amma hər şeydən sonra oyunu bəyənirəm, xahiş edirəm bunu düzəldin
Bu yaxşı oyundur, indiyə qədər yarım saatdan sonra qazanmaq üçün pul ödəmir, çünki ala biləcəyiniz yeganə botlarda 1 və ya 2 əfsanə var.
Bir həftə əylən, sonra alqoritmlər işə düşəcək və siz bu kimi digər oyunlar kimi p2w xalqına qarşı çıxacaqsınız.
Əvvəllər bu oyunu oynadığım və sevdiyim üçün bu beş ulduzu verərdim, lakin bu yaxınlarda yeni oyunçu kimi oynamaq məcburiyyətində qaldım və nədənsə naməlum səbəblərə görə işə başladığım standart mexanizm qəfil yox oldu, hissələri almaq üçün qutuları açmalı oldum, lakin Mənim heç bir ayağım yoxdur, ona görə də ümumiyyətlə oynaya bilmirəm
Əla qrafika var! İstifadəsi olduqca asandır. Süni intellekt hətta sizin üçün oynaya bilər! Əla oyun oynamağı unutmuşam! Onun da əla oyunu var!
Super Mechs कार्रवाई yom
Mən daha facebooka daxil ola bilmirəm:<, bunu necə düzəltməyi mənə deyə bilərsiniz?
Oyun indi yaxşıdır amma demək istəyirəm ki, mən daxil olanda bir problemim var xəbəri gətirir amma onu bağlayanda yükləmə ekranı açılır və yüklənmir xahiş edirəm düzəldin.
oyun yaxşıdır. reklamlar menimde yaxsidi amma cixis elanlarina gore x ibaresi cox balacadir ki pis sxem kimi gorunen oyunu davam etdirmək əvəzinə sayta yönləndirilirsiniz
Super Mechs Action stxr
Mən bunu bəyənirəm, amma kompüterdə oynayıram, işləmir, tab-da dəyişdirirəm, xahiş edirəm bluestacks-in olması səbəbini düzəldin. Bluestacks-də sınadım işləmir, xahiş edirəm düzəldin Bir ay cəhddən sonra sonuncu dəfə yüklədim və nəhayət, İŞLƏDİ
Bu oyunu qanuni olaraq bəyənirəm. Bu, sizi hər 2 saniyədən bir reklamlara baxmağa məcbur etmir və olduqca gözəl görünür. Bot olmadığımı təsdiqləmək üçün məni oyunda Cyborg Death kimi görə bilərsiniz!
Həmişə sarsıdıcıdır, onlaynda daha yaxşıdır
Ləzzətli eksteryerin altında: Bu üyütmə oyunudur. Taşlama oyunları ilə, üyütmə onu oynamağa dəyər edən şeydir. Beləliklə, P2P oyunçuları üçün onlar yalnız qazanmaq və sevinmək üçün buradadırlar. Redaktə: Bu oyunu bir müddət oynadıqdan sonra PC-də etdiyim kimi şikayətlərim var. Kampaniya səviyyəsini təkrarlamaq üçün heç bir yol yoxdur və daha yaxşısı, ani üyütmə. Oyunda yaradıcılıq yoxdur. Bir müddət əvvəl onlar ikinci dərəcəli qabiliyyətləri və ya yan təsirləri olan silahlar yaratmağa başladılar, lakin hətta yaradıcılıq qabiliyyəti yoxdur.
Mən bu oyunu metal tikinti əşyaları ilə flash oyun kimi buraxıldığı ilk vaxtdan oynayıram, bu oyunla böyüdüyümü belə xatırlaya bilmirəm, bu, həqiqətən də əyləncəlidir, diqqəti hər şeyi üyütməkdir .Mən bu oyunun necə böyüdüyünü sevirəm .
Nə cəhənnəm, mən yenicə Overlord Den səviyyəsini bitirdim. Adətən mən sandıq olan güc dəsti alacağam, amma dedi ki, yenidən qoşulur və birdən sinə getdi və mən sinəmi almadım, sadəcə olaraq 3 ulduz verdim. Mən 2016-cı il kimi supermexlərdə bütün silahları görə bilmirəm və lütfən 2016-cı versiya kimi super mexanizmlər düzəldin
Cat Dog Magic Tiles Musik ymxo
Oyun həqiqətən əyləncəlidir, amma lənətə gəlsin ki, dəfələrlə qəzaya uğradı. Çox vaxt matçı uduzmuşam, çünki oyun nədənsə mənə nifrət edirdi və matçın ortasında bağlanmağa qərar verdi. Zəhmət olmasa bu oyunu düzəldin. çünki o glitch.Cheerio yanında mənim gözlərimdə demək olar ki, mükəmməldir!
Bu oyun mənə cəmi 2 saat oynamaq imkanı verir və sonra o, mənim internet bağlantımın kəsildiyini söyləyir, mən wifi istifadə edirəm, niyə kömək edirəm!!!!!!!!! Zəhmət olmasa bu oyunu oflayn edin və arenada onlayn edin niyə sadəcə campain oynayın onlayn istəyirsiniz niyə bu oyun daha yaxşı olarsa offline sadəcə başqa oyunçu ilə pvp üçün onlayn arena..... Zəhmət olmasa oflayn olaraq siz dev
Yadımdadır, bir dəfə proqramlar üçün pul ödənilirdi. O vaxtlar reklam o qədər də yox idi. Hətta jetpack joyride və ya ipi kəsmək kimi oyunlarda. Buna və bəzi cizgi filmlərinin bitməsinə görə uşaqlığım getdi.
Mən bu oyunu sevirəm, lakin gümüş qutuları və ala biləcəyiniz miks qutularını sildiyiniz və token qutuları daha ucuz idi. Yaxşı silah əldə etmək çox çətindir. O vaxtdan bəri köhnə versiyada mix qutularda mifik kartları əldə edə bilərsiniz. Gümüş qutuları geri əlavə edə bilsəniz və ya satın ala biləcəyinizləri qarışdırsanız çox istərdim.
Mən onu çox sevirəm, bu oyun üçün darıxıram, mən həmişə gənc olanda bu oyunu oynayıram, çox əyləncəlidir. Çox maraqlıdır, stressdir 😊😊😁
Hmmmmmm elaaaa
Mən yalnız bu 2 ulduzu ona görə verdim ki, lava sahəsi oradakı səviyyələrdə o qədər axmaqdır ki, isitmə əşyaları olan bu robot və MAKIMG MƏNİ BAĞLA ONDA HƏR ŞEY EDE BİLMƏYƏM 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😟 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩 👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💟
Oyunun potensialı var kimi görünür, lakin qaçılmaz reklamları əsaslandırmaq üçün kifayət qədər yaxşı deyil. Əgər onlar isteğe bağlı olsaydılar, amma oyunu oynamağı çox çətinləşdirir, ona görə də sildim.
Gözəl oyundur. Ancaq patronları bir az çətinləşdirin, həm də qutuları bahalaşdırın
Super Mechs Action hrw
Oyun bitdi, amma bir problem var. Hər dəfə onlayn döyüşəndə, demək olar ki, həmişə ilahi düşmənlə qarşılaşıram. Və başqa bir problem axtarış sistemidir. Tamamilə zibil. Adı və şəxsiyyət vəsiqəsinin düzgün olmasına baxmayaraq. Hələ də dostlarımı tapa bilmir. Bundan başqa. Oyunlar əla!
Çox yaxşı oyundur, oyunu bir az təkmilləşdirmək fikrim var, siz dostlarınıza hədiyyə etmək üçün ticarət və ya hər hansı bir şey əlavə edə bilərsiniz, mən bunu qiymətləndirəcəm və həmçinin mech galaxus modelinin ikonunu əlavə edə bilərsiniz b bu mənim sevimli idi. (Pis ingilis dilimə görə üzr istəyirəm hehe)
1 ulduza belə layiq deyil....Maşını görə bilmirəm, hissələrim var amma mexanizm yoxdur.....oyun alışlarında çoxlu zibil oyunu
Oyun əslində pozulub. Hesab edirəm ki, DAXİL OLMAQ və başqalarının rastlaşa biləcəyi başqa şeylərdə olduğu kimi daha çox səhv düzəlişləri olmalıdır. Tacktisoft oyununu düzəldin.