Post by soragingnaltau on Mar 16, 2022 15:53:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ What The Hen: 1on1 summoner game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ What The Hen: 1on1 summoner game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats for unlimited points ▞▞▞
▞▞▞ What The Hen: 1on1 summoner game 2022 version ▞▞▞
טוב למי שלא משחק יותר מדי
אחלה של משחק באמת משחק מגניב ממש ממליץ לו
Tank Stars Аркади dxtj
רוצח זמן נהדר. מצחיק ומשעשע. דמויות הקרב הכי מטופשות שראיתי מזה זמן רב. לגבי התשלום בזמן שאתה משחק, זה די זול ומבחינתי, שווה כמה דולרים פה ושם.
המשחק הזה טוב😐😑😐
רק רוצה את הכסף שלך. משחק גרוע.
אוהב את המשחק אבל אם אתה לא יכול להרשות לעצמו לקנות אל תשחק
המשחק הכי זול
צריך עוד אפשרויות במשחק. זירה ומסע פרסום אתה משתעמם תוך יום אחד.
משחק מעולה
תשלום כדי לנצח משחק שהוא ממש קשה אלא אם כן אתה קונה אגדות ואפוסים
משחק מהנה קצת p2w אבל כל המשחקים לנייד כן
משחק פצצה ממליץ בחום
קלפים במחיר גבוה מעורבים בשידוכים לא הוגנים ושום דרך אחרת להתקדם באמת בלי לשלם כסף אמיתי הופכים את מה שהיה פעם משחק מהנה פשוט לבלגן נוראי.
המשחק טוב, אבל אפשר לשים לב שהמשחק הוא בסך הכל להרוויח כסף. - הכל יקר והוא מלא במבצעים (לפחות 3 חלונות קופצים בכל התחלה). עצוב שזה כל כך יקר וכל כך דוחף כסף.
אווו
זה לא שכר כדי לנצח... אני בפרק 13 משימה 10 בלי להוציא אגורה אמיתית. אתה צריך לשחק ולהשלים את האירועים ולקבל את תיבת הזהב האחרונה. שמכיל קלף אגדי. אתה רק צריך לתת את המשחק הזה הרבה זמן.....בגלל זה המשחק הזה מבאס אותי😒😒😒😒
משחק די מצחיק ונחמד. אני ממליץ.
המשחק היה טוב כי זה היה קל אז כשהגעתי לזירה זה נהיה קשה יותר ואני אוהב דברים מאתגרים וזה נראה כאילו זה מתחיל מקל לקשה
יקבל ציונים גבוהים אבל ממשיך להתחרפן בזמן הפרס אחרי כל קרב... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!
מודעות כפויות וחנות תשלום, איזו בושה!
אני אוהב מאוד את הגרפיקה של המשחק הזה, אבל זה לא מכסה מספיק עבור המשחק העצל. יש סיכוי די טוב שתהיה המום ללא דרך יעילה להתמודד. בטח יש כמה מונים, אבל אתה צריך להגיע רחוק למשחק כדי להשיג אותם, ואפילו עדיין, הם די מבאסים.
משחק מאולה
המשחק הזה הוא הכי טוב לא כמו Clash of Clans oo ja הורד Clash of clans זה כל כך מגניב יותר טוב ממשחקים אחרים אז הורד Clash of clans
עָצוּם
אחלה
מצחיק, שנון ומאתגר
What the Hen: Ejderhalar Geliyor! Strateji Oyunları slw
טובבבבבבבבבבבבב😏😏😏😏😏😏😏
המשחק הכי טוב בעולם תמיד יש אקשן
משחק מושלם! צריך עוד משחקים שיהיו כמוהו
זה נחמד עד עכשיו אני ברמה 2
דומה לקלאש רויאל
זה משחק מהנה
ממש כיייייייייייייייייייייייייף המשחק הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!
תשלום טהור לשחק משחק! וזה מוציא אלפי דולרים או אפילו יותר מהכיס שלך. אני השחקן הכי טוב אי פעם במשחק הזה ושדרגתי את כל הגיבורים שלי לרמה מקסימלית. למשחק יש הרבה חסרונות. פגם אחד הבנתי שאם אתה בוחר 6 גיבורים אגדיים, אתה נתקל בשחקנים אחרים כדי לתת להם זמן קשה. ולא תאמינו שמפתחי משחק לקחו ממני הכל. כל הגיבורים ברמה 1! אני הולך להעלות את הנושא הזה ל-Google Play ואני אעשה הכל כדי לעצור את המשחק הזה!!!
What The Hen: 1on1 summoner game Strategi hqfk
משחקי ההתאמה מזויפים. כדי להוסיף על מה שנאמר בסקירה קודמת, ברגע שהקמפיין יפסיק, התכונן להוצאה של $$$$. בבקשה תקן את ה-pvp, אני ממשיך להתאים את הבוטים המקסימליים....
אזהרה: רוצח זמן נהדר
קריר
מעביר את הזמן בעבודה !!
What the Hen: Ankunft der Drachen! Strategie segj
משחק נהדר. הילדים שלי אוהבים את זה.
שלם כדי לזכות, מחק גם את רוזי האדומה, היא כל כך רעילה.
אדיר
קקי פופי למה אתם חיים
טוֹב
נחמד, מצחיק. אבל הרבה AD. עדכון: משעמם וכרכרי.
האויב בזירה הסיבה האקראית שלו מצאתי שחקן lvl 50 בליגה 4 אבל החברים שלי פשוט מוצאים אויב ברמה שלו ויש לי הוכחה שהזירה סתם מצאה את האויב
מודעות קבועות לעשות כל דבר ויכולות להיות די משעמם עם האופי החוזר שלה, אם אתה אוהב את זה אז, אתה כנראה תאהב את זה